Utvecklingsdagarna på slottet med Caxton Njuki

Vi är jätteglada över att ha haft utvecklingsdagarna på slottet med föreläsaren Caxton Njuki. En super inspiratör utan dess like. Här på bild med vår egen super människa, Pernilla.

Såhär beskriver Caxton sig själv:

Jag heter Caxton Njuki och är professionell idrotts- och hälsocoach. Jag är född i Uganda och kom till Sverige med min familj som flykting 1987. Min idrottsliga bakgrund är det som har fostrat mig och gett mig möjligheten att leva min dröm. Bland annat har jag coachat framgångsrika atleter till SM-medaljer och VM-kval. samt i 5 år rest på juniorvärldstouren i tennis. Jag har även jobbat som utbildare och föreläsare i över 12 år och anlitas ofta av olika idrottsförbund, myndigheter, företag och föreningar för både anställda och aktiva.

Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling jag skapat företaget Caxton Sports Management. Ett företag med fokus på att hjälpa individen,
 gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential. Caxton Sports Management består av ett expertteam med spetskompetens inom olika områden.

Jag har valt att vara entreprenör för att jag älskar friheten av att bestämma över min egen tid. Det är en underbar känsla att få möjligheten att förverkliga sina egna tankar och drömmar. Att arbeta med att utveckla människor, och därmed hjälpa dem att nå sin fulla potential, har alltid varit en stor drivkraft i för mig. Bland annat har jag tilldelats hedersomnämnandet som Årets Nyföretagare och Inspiratör av NyföretagarCentrum Sverige.

Mina klienter och kollegor brukar säga att det som kännetecknar mig är min energi och glimten i ögat. En anledning till att jag på kul sökte och kom med till Robinson – Love edition. Så var beredd på en energikick du sent kommer att glömma!

//Caxton

 

Idrottscoachen Caxton Njuki hjälper företagare att lyckas (di.se)

 

Mer från bloggen

Engagerad personal! Det känns tryggt att lämna mina barn hos er.

— Johanna Östberg

Personalen uppmuntrar till nyfikenhet! Lärande om t.ex. djur kan ske genom lek.

— Daniel Sköld

En förskola i mindre format ger stor gemenskap. All personal känner alla barn.

— Förälder

Child Academy Sports

Ansök om plats

Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättningar för lärande. Idrotter på ett roligt och kravlöst sätt.