Child Academy Sports är vinnare Länets Entreprenörer 2023

Vi är otroligt glada och stolta över att få dela den fantastiska nyheten med er alla Child Academy Sports har blivit tilldelade den prestigefyllda utmärkelsen ”Länets Entreprenörer 2023”. För oss är detta inte bara en utmärkelse; det är beviset på att vår passion, vårt arbete och vårt engagemang verkligen gör skillnad i barnens liv och i samhället som helhet.

news-lanets-entreprenor-2

Child Academy Sports vision

När vi startade Child Academy Sports 2009, hade vi en vision – att skapa en plats där barn inte bara tas om hand, utan också inspireras, utmanas och växer. Vi ville inte bara erbjuda en vanlig förskola; vi strävade efter att skapa en miljö där rörelseglädje och barnhälsa tillsammans med lärande ligger i fokus. Vår filosofi har alltid varit att se varje barn som en individ med sina egna unika behov och talanger.

För oss handlar barnomsorg inte bara om att passa barnen medan föräldrarna är på jobbet. Det handlar om att skapa en trygg och stimulerande miljö där barnen kan utforska världen, lära sig genom lek och rörelse, och växa som individer. Vi tror på att främja rörelseglädje och hälsosamma vanor från en ung ålder. Genom lek och idrott lär sig barn inte bara fysiska färdigheter, utan också viktiga livsfärdigheter som teamwork, kommunikation och självförtroende.

Sveriges Vinnare motivering

”Med stor glädje och beundran presenterar vi Lars Pettersson och Maria Holmgren, mottagare av priset Länets Entreprenörer 2023. Denna dynamiska duo har sedan starten av Child Academy Sports förskola år 2009 haft en brinnande passion för att göra en betydande skillnad inom barnomsorgen.

Deras idrottsförskolor, Child Academy Sports, är mer än bara en vanlig förskola; det är en plats där barnets utveckling och välmående är högsta prioritet. Lars och Maria har alltid strävat efter att erbjuda en utbildningsmiljö som är stimulerande, rolig och utmanande, och de har gjort detta med enastående framgång.

Genom att fokusera på kompetensutveckling och friskvård för sina medarbetare har de skapat en arbetsmiljö som är inte bara utvecklande utan också hållbar. De tror på att om personalen trivs och utvecklas, kommer detta att avspegla sig positivt på barnen som de tar hand om.

Lars och Maria sätter alltid kvalitet i första hand. De tror att rörelseglädje och utbildning inte ska vara en standardiserad process, utan snarare en dynamisk och anpassningsbar resa för varje barn. Deras engagemang för att skapa en positiv och berikande miljö för barnen har gjort dem till pionjärer inom barnomsorgen.

Med glädje och stolthet har vi tilldelat Lars Pettersson och Maria Holmgren titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras arbete är en inspirerande påminnelse om att passion, engagemang och hängivenhet kan skapa en bättre framtid ett livslångt aktivt liv för våra barn och samhället som helhet.

Stort grattis till Maria Holmgren och Lars Pettersson – Länets entreprenörer 2023!”

Barn som precis har spelat tennis

Vår dedikerade personal och framtiden för barnomsorgen

Vår personal har alltid varit hjärtat på våra förskolor. Vi är övertygade om att glada och engagerade pedagoger skapar en positiv inlärningsmiljö.  När personalen trivs och mår bra, smittar det av sig på barnen. Vi ser varje dag hur den positiva energin och glädjen sprider sig på våra förskolor.

Att bli erkända som ”Länets Entreprenörer 2023” är en ära och en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Men vår resa slutar inte här. Vi är fast beslutna att fortsätta vår strävan efter att förändra barnomsorgen, erbjuda högsta kvalitet och inspirera barn att växa och blomstra. Vi vill tacka er, våra föräldrar, våra fantastiska pedagoger och framför allt våra älskade barn, för att ni gör vår vision till verklighet varje dag.

Tillsammans ser vi fram emot en framtid fylld av lek, lärande och oändliga möjligheter för varje barn som går igenom våra dörrar. Tack för att ni är en del av vår Child Academy Sports-familj!

Mer från bloggen

Engagerad personal! Det känns tryggt att lämna mina barn hos er.

— Johanna Östberg

Personalen uppmuntrar till nyfikenhet! Lärande om t.ex. djur kan ske genom lek.

— Daniel Sköld

En förskola i mindre format ger stor gemenskap. All personal känner alla barn.

— Förälder

Child Academy Sports

Ansök om plats

Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättningar för lärande. Idrotter på ett roligt och kravlöst sätt.