Ultuna

Child Academy Ultuna förskola startades 1 juli 2017. Vi tog över en fin anläggning i Ultuna från Uppsala kommun, som tidigare bedrivit förskola sedan 2012 under namnet Vallvägen.

Vi arbetar efter mottot ”Framtidens förskola”! Med barnens hälsa, nyfikenhet och hållbarhet i centrum så skapar vi vår omtyckta verksamhet. Vår personal är vår allra viktigaste tillgång och hos oss får de möjlighet att bidra med sin delaktighet och påverkan. Hos oss arbetar vi med hög kvalitet i verksamheten. Med stöd av det systematiska kvalitetsarbetet så arbetar vi kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbetet.

Vi utgår hela tiden utifrån barnens bästa och deras perspektiv. Det är de som sätter upp villkoren för vår verksamhet. Fokus för oss är att ge barnen goda förutsättningar att utvecklas och vara väl förberedda för skolan. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas hos oss.

Vi strävar efter att ha en god och professionell kontakt med föräldrarna. Som stöd får de lättillgänglig information via den smarta TYRA-appen. Föräldramöten genomförs regelbundet. Vi har omfattande säkerhetsrutiner som vi kontinuerligt utvärderar och uppdaterar.

Eftersom vi månar om barnens hälsa är det mycket viktigt för oss att vi serverar näringsriktig mat. Vår leverantör heter Happy food AB, www.happyfood.se, och de lagar närproducerat och ekologiskt. Vi strävar efter att hålla nere sockerintaget. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer!

En ny viktig satsning som vi nu gör är att vi tillsammans med företaget Tysta leksaker, skapar en tystare och giftfriare miljö på våra förskolor.

Vill ni ansöka till oss så gå gärna in på: ebarnungdom.uppsala.se, och lägg in era uppgifter. Sök sedan på Child Academy Ultuna förskola!

Ni kan även kontakta Uppsala kommun på tel: 0771-727 001. De har telefontid mellan kl 9.30-11.30. Eller maila på: antagning.forskola@uppsala.se

Om Fastigheten:

Vår nya anläggning ligger i ett idylliskt naturområde. Lokalerna är fina, ljusa och rymliga. Våra förskolor är moderna och säkra miljöer för barnen.

Se mer på nästa sida

Ultuna
Call Now Button