Avdelningar

Bullerbyn

 

På Bullerbyn går barn i åldrarna 1-3 år. Ni når oss på telnr: 018-10 30 99.

När barnen börjar på Bullerbyn är det många nya intryck. Därför ligger fokus på att få barnen trygga med pedagogerna, förskolans inne- och utemiljö samt de andra barnen. För att barnen ska bli trygga skapar personalen goda relationer med varje enskilt barn och intar ett nära arbetssätt där barnet står i centrum. På Bullerbyn ser vi barnen som kompetenta individer där barnens utveckling och lärande i fokus.

 

Saltkråkan

 

På Saltkråkan går barn i åldrarna 1-3 år. Ni når oss på telnr: 018-10 30 99.

När barnen börjar på Saltkråkan är det många nya intryck. Därför ligger fokus på att få barnen trygga med pedagogerna, förskolans inne- och utemiljö samt de andra barnen. För att barnen ska bli trygga skapar personalen goda relationer med varje enskilt barn och intar ett nära arbetssätt där barnet står i centrum. På Saltkråkan ser vi barnen som kompetenta individer där barnens utveckling och lärande i fokus.

Lönneberga

 

På avdelningen Lönneberga går barn i åldrarna 3-5 år. Ni når oss på telnr: 018-10 30 99.

Vi arbetar mycket skolförberedande och vi tar på ett lekfullt sätt in bokstäver och siffror som en naturlig del i vardagen. Hos oss står barnens egna ansvar i fokus och vi satsar mycket på att de ska känna sig självständiga.

Något som ständigt genomsyrar verksamheten är att ha en trygg barngrupp där alla kan leka med alla, detta gör vi genom samarbetsövningar och gemensamma lekar.


Se mer på nästa sida

Call Now Button