Uppsala

Child Academy Uppsala förskola startades i augusti 2009 med en avdelning. Under 2013 byggde vi ut förskolan och nu består den av 3 avdelningar, för barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger i det natursköna Vreta, Uppsala näs. Här har vi nära till den underbara naturen. Vi kan direkt komma ut i skogen direkt ifrån grinden på gården. På gångavstånd ligger Dalkarlskärret som är ett naturskyddsområde.

Vill ni ansöka till oss så gå gärna in på: ebarnungdom.uppsala.se, och lägg in era uppgifter. Sök sedan på Child Academy Uppsala förskola!

 

Fastigheterna

Anläggningen består av två toppmoderna fastigheter. Den ena är en anpassad enplans villa uppförd av JM år 2009 med utmärkta faciliteter för de minsta barnen. Barnen har en fin skyddad plats där de kan sova ute i sina vagnar. Altanen utgör en bra samlingsplats för t ex en fruktstund. Vår nya fina fotbolls-/hockeyrink bjuder in till spontanidrott hela året runt!

Den andra villan är en anpassad tvåplans villa uppförd av Götenehus år 2013 med fina möjligheter till pedagogisk verksamhet och lek. Här går de mellersta barnen på bottenvåningen och de äldsta barnen på övervåningen.

Se mer på nästa sida

Vretanas
Call Now Button